De cand am descoperit ca hobby-ul poate deveni profesie au trecut 25 ani. Ani in care am acumulat informatii, am invatat si am descoperit secretele meseriei. Sunt bucuroasa ca nu am facut un singur fel de scoala de manichiura si consider ca nu mi-a scapat nici un stil, nici o tehnica. Mi-am dorit foarte mult, si am reusit, sa am cea mai potrivita solutie pentru fiecare nevoie a clientilor mei si sa nu ofer acelasi fel de manichiura tuturor.

Experientele variate pe care le-am trait in timp au contribuit si ele: din anii in care am fost invatatoare am castigat rabdarea de a asculta, din anii facultatii de psihologie am invatat sa anticipez dorintele clientilor, iar din cursurile intense de tehnici si nail trainer am invatat cum sa aplic cele mai moderne metode pentru a putea oferi maini si unghii cu adevarat frumoase si sanatoase.

De-a lungul carierei, am lucrat ca nail technician si nail trainer pentru OPI Romania, Christine Valmy, Geta Voinea, iar in 2002 am fondat Deese Studio Nails, in 2005 NAILSPA by Catalina, si alaturi de Sorin Stratulat si Alexandru Abagiu, BEAUTY DISTRICT in 2009.

Cu peste 25 ani de experienta in domeniul infrumusetarii mainilor, imi impart activitatea zilnica intre munca editoriala (editoriale de fashion, beauty, nails, videoclipuri, reclame, articole pentru reviste de femei) si munca in salon (conduc in prezent o echipă de 20 nail-stylists instruiti de mine, alături de care lucrez pentru a crea experiența perfectă pentru fiecare client in parte: servicii, culoare, tehnici și tratamente).

Ma numar printre oamenii rasfatati care au ca si job chiar hobby-ul lor.
O echipa la fel de importanta pentru mine este cea de acasa : cei patru copii si sotul meu – Vlad, care ma sustin si ma motiveaza in fiecare zi sa fiu mai buna.
Iubesc sa ma trezesc dimineata devreme!

Cred cu tarie ca orice fapta buna si orice gand bun se intoarce catre noi.
Prin intermediul acestui blog vreau sa iti impartasesc din cunostintele mele. Sper sa te inspir prin munca mea, pe care o fac cu atata pasiune, in fiecare zi.

Pentru proiecte speciale, fashion & beauty editorials, photo shootings, cereri de workshopuri,promovare,videoclipuri, campanii sau social media content scrieti-mi pe contact@catalinastoica.ro.


CATALINA STOICA
nail expert