Afla care sunt cele mai importante trenduri in manichiura pentru vara 2018

Afla care sunt cele mai importante trenduri in manichiura pentru vara 2018

Cand vine vorba de unghii, vara este poate cel mai bun anotimp cand putem sa ne jucam cu texturi, design si culori cat mai indraznete. Sunt sigura ca deja ati vazut ce se poarta pentru acest sezon pe podiumurile de fashion, insa vreau sa discutam toate trendurile acestei veri de la nuante si forme, pana la tot ce inseamna noutati in materie de nail art.

Paradox

Paradox reuneste elemente improbabile ca atitudini hipster, neo-Persane si feministe care se amesteca in comunitatile bobo din intreaga lume. Tonurile de albastru intens si nisip regasite in faianta neo-persana ofera un contrast izbitor cu nuantele Pamantului. Aceste elemente specifice le vom intalni in acest sezon in intreaga lume.

Fie ca este vorba despre ornamente clasice islamice combinate cu atitudinea hipster contemporana sau unghii decorate cu glitter auriu intens si conturate cu negru lucios, lungimea unghiilor se pastreaza scurta sau medie, iar varful are aspect curbat.

Sursa: Manish Arora, Francesa Liberatore, Pinterest

Superlative

Contrastele indraznete si caracterele puternice caracterizeaza acest trend. Dorinta de a fi tot timpul in miscare permanenta, traind viata la intensitate maxima, reprezinta cheia acestei directii.

Look-urile acestui trend sunt retro, inspirate foarte mult din anii ’80. Vorbim aici despre unghii lungi si culori electrizante, de la portocaliu aprins pana la albastru energic, ce dau impresia de viata traita la cote maxime. De asemenea, simplitatea grafica si indrazneata, asa cum se vede in arta posterului modern definesc „Superlative”.

Liniile negru si alb pictate orizontal pe unghii sunt foarte puternic contrastante. Linia rosu cromat da senzatia de miscare. Lungimea este scurta, iar forma rotunda.

Sursa: fenty x puma, CND, LeChat, Essie

Palindrome

Palindrome prezinta o mentalitate deschisa, lipsita de clasificari, in care sexul se estompeaza. Culorile Palindrome sunt in general uniforme, neutre si ne conduc catre nuante luminoase de orange, bleu si bej.

Acest trend exploreaza eleganta neutralitatii. Unghiile sunt colorate intr-un bej neutru. Cheia este textura. Un joc intre aspectul lucios si mat impodobeste fiecare unghie diferit, discret, precum o opera de arta minimalista. Lungimea este si ea una androgina, scurta, cu varful rotunjit.

Unghiile in culori diafane, pale, cu o picatura lucioasa pentru un aspect clean, neutru sunt foarte reprezentative pentru acest curent.

Sursa: Morgan Taylor Lacquer, Essie, Pinterest

Hyperbole

Hyperbole dezlantuie un tsunami al creativitatii! Ca si inspiratie sunt luate papusile Kawaii Bliss si nuantele violet din serialul anilor ’80 – Midnight Madness.

Mmmm! Topping delicios! Exact cum arata desertul tau preferat! Aceasta manichiura ne aminteste de copilarie. Culori foarte jucause, de la baby pink la pastel rainbow, cu detalii ce par aproape comestibile, fac deliciul acestui trend.

Sursa: Byblos, Pinterest

Sper ca v-au placut trendurile pentru aceasta vara in materie de forme, nuante si texturi. Saptamana urmatoare va voi prezenta detaliat tot ce inseamna nail art cand vine vorba de vara 2018. Pana atunci, as vrea sa stiu, care dintre conceptele indraznete de mai sus v-a inspirat cel mai mult?

S-ar putea sa-ti placa