Foliile autocolante sau cum poti sa iti faci singura o manichiura sofisticata in mai putin de un sfert de ora

Foliile autocolante sau cum poti sa iti faci singura o manichiura sofisticata in mai putin de un sfert de ora

Pentru ca foarte multe dintre voi mi-ati cerut, astazi vreau sa vorbesc intr-un articol despre foliile autocolante, aceasta inovatie care iti poate transforma unghiile in accesoriile perfecte oricarei tinute.

In ultimii 10 ani de cand am descoperit prima oara foliile autocolante, si anume “minx”, am testat zeci de variante, in speranta ca voi gasi unele care sa fie foarte bune si imi satisfaca toate nevoile, si aici ma refer la:

  • aspectul sa fie foarte sofisticat si mereu in trend
  • culorile sa fie saturate
  • sa se intinda foarte bine, fara sa faca cute
  • sa reziste

Dupa zeci de incercari m-am oprit la cateva folii cu care ma inteleg foarte bine si cu care obtin rezultate bune.

Se pot aplica acasa in mai putin de 20 de minute

Foliile autocolante se fixeaza si rezista cel mai bine pe unghii plate. Se aplica in 10 – 20 de minute, in functie de experienta si dexteritatea fiecaruia. Este un proces foarte usor de realizat si acasa. Nu este neaparat nevoie sa le aplicam la salon si reprezinta alternativa cea mai buna a lacului normal sau al celui semipermanent. Se pot aplica pe toata unghia sau doar accente, pe una, doua, trei unghii. De asemenea, se pot folosi fara probleme si la picioare. Daca nu avem unghiile foarte lungi, putem taia doar jumatate din folie si pe cealalta o putem folosi pentru unghiile picioarelor.

Cum se aplica:

In videoul de mai jos am facut un mic tutorial in care va prezint modul de aplicare al acestora.

  1. Dupa cum puteti observa, inainte de aplicarea foliilor autocolante, intotdeauna se aplica un strat de lac normal.
  2. Se lasa sa se usuce cateva minute.
  3. Se aleg foliile in functie de dimensiunea unghiei si se lipesc, apasandu-se foarte bine. Daca ramanem cu folii mai late decat unghiile noastre, se pot decupa si folosi.
  4. La final, sigilam cu un top coat normal si foliile vor rezista cat o manichiura cu lac normal sau putem aplica un top coat pentru culoare semi permanenta si expunem, mai apoi, unghiile la lampa LED pentru un minut. Astfel, veti constata ca acestea vor avea o durata de viata mai indelungata pe unghii, asemenea unei manichiuri semipermanente.
  5. Daca fac bule, se apasa cu un betisor, pana cand acestea dispar.

Foliile mele preferate despre care va povesteam mai sus ca indeplinesc toate conditiile si sunt foarte bune sunt cele de la NCLA. Pe pagina mea de Facebook, am urcat un album cu toate foliile pe care le am la vanzare in salon. Link AICI. Pentru comenzi, va astept cu un mesaj in privat, pe pagina mea de FB sau Instagram.

Daca aveti intrebari si comentarii, le astept cu drag.

With love,

Catalina

S-ar putea sa-ti placa