Ce culori se vor purta in 2019 pe unghii? OPI a prezentat noua colectie, Tokyo, la Coty Global Media Day.

Ce culori se vor purta in 2019 pe unghii? OPI a prezentat noua colectie, Tokyo, la Coty Global Media Day.

La inceputul acestei luni am fost invitata, in calitate de Brand Ambassador OPI, la Coty Global Media Day 2018. Evenimentul a avut loc in Lisabona si a fost o experienta unica, mai ales ca am avut ocazia sa cunosc oameni minunati ca Mei, manichiurista Belei si a lui Gigi Hadid.

Au fost doua zile intense de prezentari si workshopuri pe tot ce inseamna noutati pentru 2019, pe care vreau sa vi le impartasesc si voua in acest articol.

  • OPI a prezentat in premiera noua sa colectie, Tokyo, pentru primavara lui 2019. Regasim multe nuante intense, culori vii, precum fuchsia, portocaliu, purple sau chiar si turcoaz. Abia astept sa o primim in saloane. Voi anunta online cand o vom avea si va astept la programari. 🙂
  • #ColorIsTheAnswer este motto-ul celor de la OPI pentru 2019, lucru care ma bucura enorm. Vom avea parte de o primavara pictata in nuante stralucitoare, pline de viata.
  • Pe langa manichiurile profesionale realizate in salon, este incurajat foarte mult DIY acasa. De aceea, cei de la OPI scot toate variantele de oja in cazul unei colectii noi, de la gel pana la lac normal, tocmai pentru a sustine ideea de a-ti putea face singura manichiura preferata.

M-am bucurat foarte tare cand am aflat ca cei de la OPI mi-au aranjat o intalnire one to one cu Mei, nail artist celebru din SUA. Nascuta in Tokyo, Mei s-a mutat in New York, acolo unde a inceput sa lucreze pentru fashion show-urile Balenciaga, ca mai apoi sa devina manichiurista personala a Belei Hadid. Am intervievat-o pe Mei pentru ca am vrut sa aflu cum este sa fii o celebritate in domeniul unghiilor in New York.

Mi-a povestit ca a ajuns sa aiba cliente din A-list lucrand  pe proiecte editoriale, backstage pentru show-rile de moda, munca foarte diferita fata de salon, mult mai provocatoare, aici intrand in contact cu cei mai multi clienti VIP.

Referitor la ce se poarta pe unghii, Mei crede ca trendurile sunt in continua schimbare si este important sa porti ceea ce iti vine bine in orice sezon. Ce apreciaza din trendurile pentru FW18 sunt unghiile lungi, de forma migdala, pattern-urile – imprimeul hainelor copiat si pe unghii, unghiile pe post de accesorii, adica sofisticate, mult decorate si jocul de texturi pe unghii.

Concluzia este sa fim cat mai autentici, sa ne acceptam cat mai mult si sa purtam ceea ce ne reprezinta, iar pentru urmatorul sezon, sa ne bucuram de cat mai multa culoare! #ColorIsTheAnswer.

Multumesc OPI Romania pentru super experienta de la Lisabona!

 

S-ar putea sa-ti placa