Unghiile metalice – accesoriile unei femei speciale

      Manichiura mea este permanent in atentia oamenilor cu care intru in contact pentru ca toti stiu cu ce ma ocup. Asadar, oriunde ma duc, ma simt ca atunci cand mergeam la gradinita sau scoala primara si mi se cereau batistuta si unghiile la control. 🙂 Am fost surprinsa de mai multe ori sa vad ca anumite manichiuri foarte sofisticate si muncite erau ignorate, iar altele care mie mi se pareau banale au fost foarte apreciate si cerute apoi de clienti.    metallic nailsgs

     Cu totul altfel stau lucrurile cu aceasta manichiura, cu unghii metalice. Pur si simplu toata lumea o remarca si aud in jur numai WOW!!! Toate fetele o doresc! Toti barbatii o admira! Poate fi cel mai cool accesoriu al unei tinute!

Folosesc mai multe tehnici pentru a obtine efectul metalic, in functie de structura si textura unghiei naturale pot aplica Folii, Tipsuri sau Lac de unghii Mirror Effect.

colaj articol

In timp ce Rihanna, Byonce, Lady Gaga poarta unghiile metalice peste ocean,  vedetele noastre precum Loredana, Andra sau Corina le solicita din ce in ce mai des pentru concerte, clipuri sau evenimente speciale.

Atunci cand vrei sa iesi din anonimat intr-un mod foarte cool, incearca unghiile metalice!

Dar nu uita sa ma anunti si pe mine care au fost reactiile pe care le-ai starnit!

Gold Nails!

S-ar putea sa-ti placa