2016 Must Have – Negative Space Manicure

2016 Must Have – Negative Space Manicure

In anul 2016, cel mai mare numar de

designeri prezenti pana acum pe podiumurile celor mai importante show-uri de moda au ales ca modelele lor sa poarte nail art sofisticat sau mai simplu, purtabil zi de zi.

M-am oprit cu greu la 4 modele reprezentative pe care le voi descrie in amanunt. Astazi am ales sa va prezint tehnica de manichiura “negative space”, despre celelalte urmand sa va vorbesc in urmatoarele 3 articole.

Mai multe tehinci in tendinte puteti vedea la prezentarile Look&Learn din Bucuresti si din tara in aceasta primavara.

Negative Space Manicure

Este acea manichiura sexy care lasa sa se vada o parte din unghia naturala asa cum este ea, prin decorul ori foarte bine finisat peut on acheter cialis sans ordonnance en pharmacie ori asezat aparent intamplator pe unghie.

Deja prezenta pe podiumurile caselor celebre de moda de cateva sezoane, Negative Space Manicure este o manichiura sofisticata dar care poate fi si foare practica. Acest spatiu liber poate fi uneori in centrul unghiei in forma de triunghi, patrat, inima sau pur si simplu o insula intr-o forma neregulata. Atunci cand spatiul necolorat se afla la baza unghiei, in zona lunulei, vizitele la manichiura pot fi mai rare, neobservandu-se cresterea unghiei. De asemenea, putem crea pur si simplu o insula intr-o forma neregulata in varf sau lateral.

Manichiura “Negative Space” se poate realiza atat prin aplicarea de culoare semipermanenta cat si cu lac normal sau cu bucati decupate din folii pentru decor. Executarea acestui design cu lac normal este mai dificila: necesita mai multa dexteritate deoarece lacul se usuca prin evaporare, rapid si nu permite corectare, pe cand lacul semipermanent nu se usuca pana cand nu este expus unei surse de lumina uv si poate fi sters si reaplicat de cate ori este necesar. Aceasta tehnica dureaza in medie 15 min in plus.

Am ales o manichiura care combina doua trenduri actuale, si anume: french manicure si negative space manicure. Liniile drepte si paralele reprezinta de asemenea un must have al sezonului. Pentru realizarea acestei manichiuri am folosit lacul Ceam Puff de la Vinylux.

_MG_0823

Un fan declarat al aceste manichiuri este Corina Bud. 🙂

IMG_0306        IMG_0302

 

S-ar putea sa-ti placa