The Nail Drive – Lansare OPI New Orleans

The Nail Drive – Lansare OPI New Orleans

Dacă ne gândim la evenimentul de lansare a unei colecții de lacuri de unghii, cel mai probabil un showroom de mașini ar fi ultimul loc unde bănuim că se poate petrece.

Să fac lucrurile diferit este ceva natural pentru mine. Astfel, pentru cea mai nouă colecție OPI – New Orleans am ales un concept inedit: The Nail Drive care a fost găzduit de showroom-ul smart Autoklass Pipera.

unnamed (6)

Fiind invitată la test drive cu noul smart ForFour am fost atrasă de culorile noilor mașinuțe cât și de ușurința cu care te strecori prin oraș. smart-ul își găsește mereu locul pe străzile foarte aglomerate unde teoretic nu există un loc de parcare 🙂

În aceeași perioadă am primit și noua colecție de lacuri de la OPI. În acel moment am știut clar că ne vom juca cumva cu ele și noile smart. Culorile lor se potrivesc de minune!

unnamed (5)

Echipa NAILSPA by Catalina este foarte apreciată pentru calitatea și rapiditatea cu care efectuează serviciile de manichiură și pedichiură.

unnamed (3)

unnamed (2)

La un moment dat, vorbind cu o clientă despre problema locurilor de parcare din București, ne-a spus în glumă că visul ei este să își facă manichiura chiar din mașină, și să nu mai fie nevoită să caute loc de parcare. 🙂
Mi-a rămas în minte ideea și am aplicat-o de îndată ce am avut posibilitatea. Deocamdată in cadrul evenimentului The Nail Drive și, de ce nu, poate pe viitor vom crea un salon cu acest concept.

unnamed (1)

M-am bucurat să văd ce mult a a fost apreciat evenimentul. Am primit foarte multe felicitări, toată lumea fiind curioasă de unde această idee.

DRUL0270

unnamed (4)

unnamed

Energia evenimentului am surprins-o în fotografii minunate pe care le găsiți pe pagina oficială de Facebook a Salonului Nailspa by Catalina: https//www.facebook.com/nailspa.bycatalina/

S-ar putea sa-ti placa