Bio Sculpture Gel – singurul gel-tratament pentru ingrijirea unghiilor naturale

Bio Sculpture Gel – singurul gel-tratament pentru ingrijirea unghiilor naturale

NAIL TREND ALERT: se poarta unghiile sanatoase!

Inca o dorinta ajunge sa mi se indeplineasca! Dupa indelungi cautari si asteptari, am oportunitatea sa ofer clientelor mele rezultate exceptionale pe termen lung! Pentru acelea dintre voi care imbratisati sistemele de ingrijire slow-forward si care sunteti dispuse sa renuntati la solutiile S.O.S. de infrumusetare, am vesti foarte bune! Din 2 martie, voi avea posibilitatea sa va ingrijesc unghiile cu primul si singurul gel-tratament din lume, care dincolo de aspectul estetic, acorda foarte multa importanta sanatatii unghiei naturale, oferind tratamente pentru toate afectiunile acesteia.

Cu un protocol foarte bine pus la punct si produse personalizate, Bio Sculpture Gel trateaza unghiile subtiri, fragile, deshidratate, casante, cu tendinta de  exfoliere, traumatizate sau afectate de infectii fungice.

O alta veste buna este ca acest gel presupune expunerea la ultraviolete pentru un timp de 6 ori mai scurt decat in cazul polimerizarii gelurilor clasice, la o lampa profesionala cu doar 6 LED-uri.

wpc2e18927_06 (1)


Iata ca, dupa mai bine de doua decenii de la lansare, Bio Sculpture Gel ajunge si in Romania, in Bucuresti fiind in exclusivitate  in saloanele Beauty District si Nailspa by Catalina. Este singurul sistem de manichiura care a obtinut 5 stele pentru sanatate si siguranta, rating-ul maxim oferit de forumul international de specialitate FARMOVS-PAREXEL.

Bio Sculpture Gel are la baza extractul din trestie de zahar (contine foarte multe vitamine esentiale), alaturi de alte ingrediente obtinute din plante (in proportie de 80%), cu rol de hranire, tratare si fortificare a unghiei naturale. Cu o tehnologie unica patentata si o formula testata clinic ce a inregistrat rezultate excelente, Bio Sculpture Gel ofera mai mult decat durabilitate, culoare intensa si luciu. Acesta transforma unghiile la potentialul lor maxim, lasandu-le frumoase, flexibile si, cel mai important, sanatoase. LED nails & gel Rezistent in timp, gelul tratament mentine manichiura impecabila pana la 3 saptamani si chiar mai mult de o luna, in cazul unghiilor de la picioare, fara margini ciobite. Gelul-tratament Bio Sculpture presupune o aplicare usoara, fara pilire, in straturi subtiri, curata – cu minimul de praf, mirosuri si vapori, si o uscare rapida cu ajutorul lampii LED. De altfel, este primul sistem de ingrijire a unghiilor care se indeparteaza  prin inmuiere.

Sistemul Bio Sculpture pune la dispozitie nu doar  gelul care trateaza unghia naturala, ci si o serie de produse utilizate in pregatirea acesteia. Astfel, tehnicianul Bio Sculpture poate oferi o manichiura personalizata in functie de diagnosticul acordat unghiei, dupa o atenta analiza a acesteia.  Produsul tratament ce precede gelul Bio Sculpture actioneaza intre sedintele de realizare a manichiurii, iar rezultatele vor fi vizibile in decurs de cateva sesiuni.

Asadar, daca iti doresti unghii lungi, acum nu mai e necesar sa apelezi la extensia artificiala. Cu Bio Sculpture Gel, poti sprijini cresterea unghiilor naturale pana la lungimea dorita fara probleme.

Daca vrei sa beneficiezi de o ingrijire a unghiilor cu acest sistem, intreba de tehnicienii acreditati cialis generique Bio Sculpture in saloanele Beauty District si Nailspa by Catalina.Nail Treat

S-ar putea sa-ti placa