Fall Nail Trends 2017

Fall Nail Trends 2017

Toamna aceasta, podiumurile de fashion ne surprind prin culori indraznete, texturi avangardiste si design impunator. Inspiratia vine din moda strazii (Street Style Inspiration), graffiti style sau skater fashion. Haideti sa vedem ce putem purta pe unghii in acest sezon!

Tania Taylor

The Look: Manichiurista Julie Kandalec a folosit pentru manichura French 3 nuante de culoare pentru un look de podium

 

 

Tibi

The ultimate nail look: Cand nu ai timp la dispozitie, poti sa-ti salvezi manichiura, adaugand un strop de rosu intens pe una dintre unghii. Ce parere aveti? Ati incerca acest look?

 

 

 

Zadig & Voltaire

The Look: Accente minimaliste inspirate din arta moderna.

 

 

Cusnie et Ochs

The Look: Nail Art realizat de manichiurista Alicia Torello. O manichiura nude, forma ovala a unghiilor, completata discret de linii fine.

 

Jeremy Scott

The Look: “Hollywood Walk of Fame” Nail Inspiration, nail design realizat de manichiurista Miss Pop. Elementul diferentiator al acestei manchiuri este “the gold star”, pictata pe intreaga suprafata a unghiei.

 

Novis

The Look: “Your boyfriend’s grandma vintage couch”, manichiura realizata de Alicia Torello, care vine cu un vibe abstract, combinand culori vintage pentru un efect retro cool.

 

Marc Jacobs

The Look: Logo Nails & Graphic Design, manichiura realizat de Jin Soon Choi, Nail Expert

 

 

Libertine

The Look: Nail Art cu aplicatii 3D. Look creat de Jan Arnold, inspirat de stilul “Romanian Gipsy” si de broderii din Uzbekistan.

 

Monse

The Look: Industrial Design

 

Prabal Gurung

The Look: Negative Space Nails, Dipped in Paint Effect

Daca esti Nail Stylist, am o veste buna pentru tine: In curand voi tine o prezentare completa despre Nail Trends toamna/iarna 2017/2018, pentru brandul OPI, unde te poti inscrie pentru a afla cele mai noi tendinte de manchiura. Pentru mai multe detalii, te invit sa ma urmaresti pe paginile de Facebook & Instagram! Voi posta acolo informatii legate despre eveniment.

Si, la final, sunt curioasa sa aflu care din modelele de mai sus ti-a atras atentia 🙂 Care este stilul tau preferat din acest sezon?

S-ar putea sa-ti placa