Nail Wraps – posibilitati nelimitate de design pentru unghiile tale

Nail Wraps – posibilitati nelimitate de design pentru unghiile tale

Daca te intrebai care va fi urmatoarea tehnologie ingenioasa de decorare a unghiilor, acum ai raspunsul! Infrumusetarea varfurilor degetelor a explorat de-a lungul timpului cele mai nebanuite metode si tehnici de ornare, de la forme si lungimi diferite, texturi neobisnuite, pana la aplicatii si accesorii exceptionale. De data aceasta insa, decorarea unghiilor fost dusa la un alt nivel cu ajutorul foliilor autocolante.

IMG_8445

Aceste pelicule autoadezive sunt ideale pentru a realiza cele mai inedite manichiuri, avand posibilitatea de a alege dintr-o diversitate foarte mare de modele. Cu aceasta tehnica poti obtine cele mai sofisticate modele in cel mai scurt timp. Daca pana acum era nevoie de un talent innascut, o pensula minune si cateva ore bune petrecute in salon, acum poti avea cel mai interesant design in doar 20 de minute.

ncla 2
Rezista intre 7 si 14 zile – in functie de unghia pe care se aplica. Pe unghiile bombate, foarte subtiri, moi, flexibile sau roase pot avea o durata de viata redusa. Foliile se pot aplica atat pe unghii naturale, cat si pe unghii tehnice.
Partea si mai interesanta a acestei tehnici este ca optiunile sunt nelimitate, la propriu. Acum poti purta pe unghii orice model vezi cu ochii. Fie ca vorbim despre poza cu persoana iubita, mama sau prietena cea mai buna, fie ca vorbim despre un model pe care l-ai descoperit in constructia unei cladiri sau poza florilor tale preferate, tot ce poate fi fotografiat poate deveni model pe unghiile tale. Si e atat de simplu: fotografiezi, trimiti poza cu designul preferat si in mai putin de doua saptamani il ai pe unghii.
ncla collage
Daca esti genul de persoana care prefera modelele personalizate pe unghii, acesta este momentul tau. Poti avea o manichiura originala numaidecat! Astept, asadar, imaginea cu design-ul tau preferat!

Sursa photo: pinterest.com

S-ar putea sa-ti placa