Cum sa transformi o manichiura simpla in una fabuloasa?

Cum sa transformi o manichiura simpla in una fabuloasa?

Cu siguranta exista momente in care ai vrea ca manichiura ta sa se semene cu cele de pe catwalk si astfel sa obtii un look fabulos! Don’t worry, sunt aici ca sa vin in ajutorul tau:)
Daca porti aceeasi culoare semipermanenta deja de 10 zile, iar in weekend ai un eveniment si simti nevoia sa porti ceva mai sofisticat, poti transforma manichiura ta obisnuita in doar cateva minute. Astazi iti propun sa incerci doua modele de manichiura care fac parte din trendurile cheie ale acestui an: Manichiura cu puf si manichiura cu triunghiuri metalice.

Manichiura cu triunghiuri metalice

Decupeaza diverse forme geometrice din folii autocolante si lipeste-le la baza unghiiei, asa ca in filmuletul de mai jos!
Nu ai nevoie de prea mare dexteritate, daca nu ai lipit folia autoadeziva foarte drept, o poti dezlipi in orice moment si indrepta.
Iar daca de luni mergi la birou si ai nevoie ca unghiile sa arate din nou cuminti, intr-o singura culoare, poti dezlipi bucatile metalice foarte usor, fara ca oja ta semipermanenta sa fie afectata in vreun fel.


Manichiura cu puf

Indrazneste sa iti evidentiezi tinuta cu o manichiura speciala cu aplicatii din puf, care sunt disponibile in culori diferite. Tehnica de aplicare este rapida si se pot aplica chiar si acasa.
Primul pas este sa degresezi bine unghiile pentru ca lipiciul sa faca aderenta. Eu am folosit pentru lipire patch-uri din silicon, se pot indeparta foarte usor, ca un plasture. Mai pot fi lipite si cu glue pentru unghii, insa nu se mai pot indeparta prea usor, decat imbibate in acetona
Atat patch-urile din silicon, cat si glue-ul pentru unghii pot fi achizitionate din saloanele Nailspa by Catalina si Beauty District din Bucuresti.

S-ar putea sa-ti placa