Tutorial Manichiura Marble Nails

Tutorial Manichiura Marble Nails

Poza Tutorial Marble Nails

In ultimul timp am primit foarte multe intrebari despre manichiura Marble Nails si am decis sa realizez un tutorial care sa va inspire. Avanatajul acestui model este ca arata bine pe orice forma de unghie, indiferent daca sunt lungi sau scurte. In plus, o sa vedeti ca desi pare o tehnica sofisticata la prima vedere, puteti realiza si voi aceasta manichiura chiar la voi acasa, urmarind pasii din tutorialul de mai jos:

1. Aplicam gel color “Alpine Snow” de la Opi, apoi expunem unghiile la led light, timp de 30 de secunde.
2. Aplicam “Top Coat” gel color de la Opi, apoi expunem unghiile la led light pentru 30 de secunde.
3. Indepartam surplusul lipicios cu alcool.
4. Pictam mai intai linii definite folosind mai multa vopsea, apoi linii tot mai fade (am folosit o pensula pentru pictura din par natural si vopsea acrilica pe baza de apa de Policolor).
5. Trasam linii pierdute cu gel color “My favorite ornament” de la Opi, apoi expunem la led light pentru 15 secunde.
6. Aplicam un strat de “Top Coat” gel color de la Opi, expunem la led light 30 de secunde si indepartam surplusul lipicios cu alcool

Tips: Daca ati inceput sa trasati liniile negre cu vopsea acrilica peste culoarea semipermanenta si observati ca aluneca, atunci va recomand sa aplicati un lac de baza clasic, nu semipermament, iar apoi puteti sa reincepeti trasarea dungilor.

Marble Nails se poate realiza atat pe unghii naturale, cat si pe unghii cu gel, cu lac normal sau semipermament. Eu am ales lacul semipermanent pentru o rezistenta indelungata, plus ca imi permite sa pot sterge liniile negre in caz de erori. Nu uitati ca puteti obtine Marble Nails si prin aplicarea foliilor, unde veti gasi o varietate de modele noi.

In continuare, va invit sa-mi trimiteti modelele voastre preferate pentru manichiurile din aceasta toamna si promit sa va surprind cu un tutorial personalizat. Pe curand!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Marble Nails

Marble Nails 1

S-ar putea sa-ti placa