Back to school manicure

E septembrie, luni! Mai exact, prima zi de scoala. Vestea trista e ca zilele de vacanta sunt deja istorie. Vestea buna e ca, in sfarsit, ai ocazia sa-ti etalezi outfitul pe care probabil ca-l planuiesti de cateva saptamani bune.  Si nimic nu completeaza mai bine  un outfit bine pus la punct decat o manichiura impecabila si captivanta. Dupa 3 luni in care ai avut ocazia sa experimentezi cele mai indraznete modele, culori si texturi pe unghiile tale, a venit momentul sa aliniezi  manichiura la codul vestimentar potrivit institutiei in care iti desfasori cursurile.

Daca esti genul conservator sau regulamentul iti impune lucrul acesta, ai de ales dintre urmatoarele manichiuri fine si delicate. Nuantele de nude sunt adevarate salvatoare de vieti in aceste cazuri,  insa incununtate cu un french turcoaz sau un french chevon, iti vor transforma manichiura dintr-una clasica intr-una extrem de chic. Aceleasi efect il pot avea designul half moon si tehnica ombre.

 

back to school manicure collage

Pentru cele mai indraznete si care nu sunt conditionate dintr-un motiv sau altul, alternativele sunt nenumarate. Accentul cade pe idei de nail art care mai de care mai ingenioase, care ilustreaza entuziasmul reintoarcerii la cursuri.

back to school mani collage 2

Jocurile grafice si formele geometrice dau un aer jucaus manichiurii. Alege combinatii interesante de culori si nu face exces de forme! Daca iti plac manichiurile tematice, inspiratia e la tot pasul! De la note muzicale pe portativ, imprimeu de caiet dictando sau carte pana la tenisi pictati pe unghii, atat timp cat  creativitatea este la purtator, limite nu exista. Sau iti poti arata devotamentul fata de cea mai iubita retea de socializare, adoptand o manichiura ultra cool. Cu siguranta vor curge like-urile!

back to school mani collage 3

In oricare dintre aceste categorii te inscrii, un lucru e cert: manichiura face parte din declaratia de stil enuntata cu atata patos la debutul anului scolar!

sursa foto: trendhunter.com, pinterest.com

S-ar putea sa-ti placa